Djursdala SK

Referat

Referat: A-Laget - Djursdala SK

Förlust i träningsmatchen mot Djursdala.
Lördagen hastigt påkomna träningsmatch istället för cupmatch var en rätt avslagen historia där vi testar lite nya ideer och positioner.
Vi börjar trevande och DSK skapar en bra chans på ett långt inlägg som Tobbe tills sist lägga vantarna på efter lite rabalder.
Vårt positionsspel är inte riktigt ok. Vi hamnar långt ifrån varandra och pressar i fell lägen. Efter tio minuter en kvart börjar vi hitta rätt och äger resten av halvleken. Vi gör även 1-0 på hörna genom Johan Lundin som dundrar in en volley efter att Hamidreza tagit duell med målvakten på ett väldigt bra sätt och bollen gått ut till Johan. Resten av halvleken dominerar vi bollinnehavsmässigt och skapar även en del chanser men vi får inte in bollen.

Andra halvlek är en kavalkad av missade passningar på offensiv tredjedel framförallt. Men vi skapar även här en del chanser och borde kanske gjort något mål. Tyvärr så resulterar mycket av våra missade passningar till omställningslägen för DSK.
Djursdala vinner boll mot oss och ta rlöpningar som vi inte följer med i. Vi hamnar ofta i numerära underlägen på egen planhalva och då kan vi inte hålle emot utan Djursdala gör tre mål och vinner ,trots att vi har en del chanser, rättvist då de är bättre på att utnyttja sina lägen.